Ez itt a heti trend, szokásos vasárnapi visszatekintőnk az elmúlt hét nap divatszempontból legfontosabb eseményére/trendjére. Ezúttal a párizsi haute couture-divathetet választottuk témának. Ez ugye minden divathetek legelőkelőbbike, és az idei eseménysorozat egyik legnagyobb sztárja némi meglepetésre Céline Dion volt, aki azért egy ideje ismert már extravagáns ízléséről. Nézzük, miket viselt ő a francia divatfőváros legpuccosabb eseményén!

Vasárnap

Egy héttel ezelőtt, azaz a múlt vasárnap Céline Dion egy olyan szettben állt peckesen a fotósok elé, ami a fenti képrészleten egész normálisnak tűnik. Érdemes tehát a képre kattintani a teljes fotósorozatért, mert az izgalmakat az összeállítás alsó fele sokkal bőkezűbben kínálja, és most nemcsak az énekesnő combjaira gondolunk. Hanem arra a különleges fazonú, citromsárga miniszoknyára is, ami lábait szinte teljesen pucéran hagyja, valamint a felemás cipőt, amivel a fekete-fehér-sárga szettet kiegészítette. Őrület, de ez még csak a kezdet!

Hétfő 1.

A hétfői napot Dion azzal kezdte, hogy elment a Schiaparelli divatház bemutatójára. Tette mindezt egy elképesztően dívás szettben, ami egyetlen apró részletet kivéve csupafekete volt: a cipőtalpa kéklik ki az összeállításból, a vörös lábkörmökről nem is beszélve. Még két kiegészítőre muszáj felhívnunk a figyelmet: a fejdíszre és a könyékig érő bőrkesztyűre, plusz arra, hogy bár kivételesen a lábait itt nem maradtak pucéron, elég sok látszik a felsőtestéből, amivel a nagyközönség egyes tagjai nincsenek kibékülve.

Hétfő 2.

Hétfőn Iris van Herpen bemutatóján is volt az 51 éves, a Titanic főcímdalát éneklő híresség, és itt felvette a divatház egyik új, már-már optikai csalódást okozó kreációját. Ez egy fekete-vörös színkombinációval és hullámos formákkal játszó estélyi, amit elég bizarr érzés lehet viselni. Egyékbént bizonyos szempontból ez is mini, mert a lábakat takaró rész szinte teljes egészében átlátszó.

Kedd

Kedden Alexandre Vauthier egy ruhájában fényképezték Céline Diont, és ebben az estélyiben az a poén, hogy első látásra földig érőnek tűnik, de aztán érdemes továbbkattintani a fotókra, és kiderül, hogy igazából a ruha ujja az, ami a földig ér – ez is egy mini. Aranyszínű cipő és ezüstszínű ékszerek vannak hozzá, plusz egy szigorú és tökéletes konty.

Szerda 1.

Ezek a képek szerdán készültek a régóta meghökkentően öltözködő énekesnőről, amint sétált kifelé a hotelből. Első pillantásra úgy tűnik, hogy csak magára kapott egy pont kéznél levő szuvenírpólót és egy férfizakót, de valószínűleg ez az összeállítás sem a véletlen műve, és ez nem csak egy random férfizakó. Érdemes megnézni, hogyan kandikál ki Dion jobb karja a zakóból – hoppá!

Szerda 2.

Melyik szett tetszik a legjobban?

Szerdán a Valentino divatház bemutatóján emelte az esemény fényét a francia-kanadai énekesnő, az alapszín ezúttal megint fehér volt, citromsárga, kék és rózsaszín villanásokkal. Bár korábban egyenes hajjal libbent ki Dion a szállodából ugyanezen a napon, ehhez a tollas-bolyhos ruhához behullámosították a frizuráját, hogy passzoljon a séró a rucihoz. A nagyításban érdemes megfigyelni a fülbevalót, ami a dressz csillogós citromsárga részleteire rímel. Dion saját maga is divatvállalkozásba kezdett tavaly, igaz, gyerekruhákról volt szó – most mindenesetre arra kérjük önt, hogy értékelje a mások által tervezett, de Dion által viselt öltözékeket! Melyik tetszik a legjobban?