Szexi nyári szettekért a héten Mihalik Enikő és Zimány Linda Instáját ajánljuk!

2019.06.30. 12:21

A múlt héten az Európa blogban volt, de ezúttal a heti trendet a Nyár blogba tettük, mert ehhez a heti trendhez egy kifejezetten nyári témát választottunk, tekintettel arra, hogy nagyon, de nagyon nyár van jelenleg. Ez a kifejezetten nyári téma pedig nem más, mint:

nyári ruhák!

Hat hazai instagramozó hírességtől választottunk egy-egy csinos, nyárias szettet, amit ez a hat nő valamikor ezen a héten viselt, illetve osztott meg a nagyközönséggel. Mind lenge, szexi és (ezt említettük már?) nagyon nyárias! Önnek melyik összeállítás tetszik a legjobban?

Mihalik Enikő

A folyton utazó Mihalik Enikő a fenti képet Párizsból posztolta, fekete-fehér a fotó, fekete-fehér a szett is, amit visel: fekete a napszemüveg és fehér minden más. A nadrág ugyan hosszú szárú és magasított derekú (ezért lehet, hogy Palácsik Lillának nem állna jól!), de mindössze csak egy elöl megcsomózott kis top van hozzá, és ez a darab az, ami kifejezetten nyárivá és kifejezetten szexivé teszi ezt az összeállítást.

Görög Zita

A fehér egyébként is nagy trend évek óta, de nyáron aztán meg különösen népszerű volt mindig is. Íme még egy eheti, csupafehér szett, ez most Görög Zitáé, aki a Zöldebb iskolát című kampányt promózta a héten a P&G és az Aldi segítségével. Az a rafinált ebben a szettben, hogy egyrészt remek ez az egyvállas ruhafazon, másrészt igazából ez sem egy csupafehér szett, mert fekete cipő van hozzá, ami összekacsint a fehér kalap fekete szalagjával. Több kép van a fenti posztban, érdemes belekattintani.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka pedig egy harmadik fekete-fehér összeállítást szállított nekünk, de ebben most fordított a színarány, mert a feketén van a hangsúly, és csak egy-egy részlet fehér. Az egy-egy részlet alatt konkrétan a nadrág csíkjait értjük – ez megint egy magasított derekú nadrág egyébként. A felsőrész olyan, mintha egy úszódressz felsőrésze lenne, és pont ez teszi Hosszú Katinka megjelenését olyan markánssá, hiszen így az ember tekintetét szinte vonzzák az úszónő Iron Ladyhez illően izmos karjai.

Metzker Viktória

Metzker Viktória nemrég adott ki közös számot Dukai Reginával és Miss Mooddal, vele evezünk át szép lassan és óvatosan és fokozatosan a színek világába. Ő is fehér pólót visel ezen a képen, és az ő felsője is meg van csomózva, mint Mihalik Enikőé – éljenek az elöl megcsomózott, nyári, fehér felsők! Egy másik tipikus nyári ruhadarab viszont a forrónadrág, ez a rózsaszín darab sportos is, nőies is, szexi is.

Zimány Linda

Zimány Linda csütörtök este egy fehér alapon virágmintás kisruhában jelentkezett be az Instagramon a Leo Budapestből. Klasszikus, extranőies sziluett ez, de két izgalmas részlettel: egyrészt fűző teszi különlegesebbé a dekoltázst, másrészt a vállpánt fazonja kifejezetten extravagáns. Többféle ékszert visel Zimány Linda ehhez a ruhához, de az i-n a pont egyértelműen a nyakában lógó medál.

Iszak Eszter

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett?

Párizsban kezdtük, Cipruson fejezzük be! Innen posztolta ugyanis Iszak Eszter modell-műsorvezető a fenti képet. Megint visszaköszön a magasított derék, de ezúttal nem nadrágról, hanem szoknyáról van szó, méghozzá egy bő-lenge-nyárias, leopárdmindás szoknyáról.

Hasonló mintája van a felsőrészként felvett melltartónak/bikinifelsőnek is, de érdekes megfigyelni, ahogy ez a jó széles öv viszont teljesen másmilyen mintával teszi látványosabbá az összeállítást. Kifejezetten retrós hangulatot adnak ennek a szettnek a hatvanas évekből átmentett kiegészítők, itt az öv mellett elsősorban a napszemüvegre gondolunk.

Nos, a hat ruhaösszeállítás közül önnek melyik tetszett a legjobban? Kérjük, szavazzon a kedvencére!