Zimány Linda fél évvel ezelőtt tudta meg egy kivizsgáláson, hogy inzulinrezisztens és hogy pajzsmirigy-alulműködése van. Erről a Lokálnak nyilatkozott, megemlítve egy másik problémáját is, amiről már korábban is beszélt: hogy a méhnyakrákra is hajlamosabb az átlagnál, ami miatt egy műtétet végeztek nála tavaly. A 33 éves jogász-influenszer így nyilatkozott egészségügyi problémáiról:

A problémák nemcsak a testem, de a lelkem is megviselték. Most sokat meditálok, igyekszem kerülni a stresszt, és pozitívan állni az élethez.

További rövidhírek kávé, vagy bármi más mellé:

  • Megszületett Ráskó Eszter, a Dumaszínház humoristájának gyermeke, derül ki az Instagramjáról.
  • Szintén az Instagramról lehet tudni már vagy egy hónapja, hogy összejött Szabados Ági, az RTL híradósa és Peleskey Bence modell, de Szabados most a Reggeliben is beszélt kapcsolatukról.
  • Mihalik Enikő erre a mellvillantós képre cserélte le az instagramos profilképét.
  • A Mokkában Orosz Barbara műsorvezető arról beszélt, hogy egyszer tizenévesen megmentette egy juhász életét, akit egy kocsmában megkéseltek: megtalálta a vérben fekvő férfit és kihívta hozzá a mentőket. A férfi ezt utólag azzal hálálta meg, hogy adott Orosz Barbaráéknak egy bárányt.
  • És végül a Fókuszban volt egy nő, aki azt mondja, hogy a Backstreet Boys-koncert utáni afterpartin Nick Carter flörtölt vele és kifizette az italát. Már csak a hölgy sminkjéért is érdemes megnézni a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zimány Linda: „most sokat meditálok”

A mai hírösszefoglalóban még: megszületett Ráskó Eszter gyermeke, Szabados Ági beszélt a kapcsolatáról, Mihalik Enikő pedig mellet villant.

7 · Jul 10, 2019 09:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments