Azon már kvázi mindennapos hír, ha egy sztár annyi pénzt markol fel egy filmjéért, amiért egy hétköznapi ember akár több évig is dolgozik. Na de mi van a gyereksztárokkal? Az Insider listájából kiderül, hogy a 21 év alatti hírességek sem panaszkodhatnak, ami a bérüket illeti. Minden idők 9 legjobban kereső gyereksztárját mutatjuk meg. 

Angus T. Jones

A Két pasi - meg egy kicsi gyereksztárja, Angus T. Jones 300 ezer dollárt, vagyis majdnem 85 millió forintot keresett a sorozattal - epizódonként! A színész példája ékesen bizonyítja, hogy a pénz nem egyenlő a boldogsággal: a sorozat után Angus T. Jones eléggé összeroskadt a pénz és hírnév súlya alatt. 

Miranda Cosgrove

2001 és 2007 között futott a Nickelodeonon az iCarly tinisorozat, aminek a főszereplője, Miranda Cosgrove részenként 170 ezer dollárt, vagyis kb. 48 millió forintot tehetett zsebre. 

Frankie Muniz

Frankie Muniz, a Már megint Malcolm szereplője még szerény 30 ezres, közel 8,5 milliós gázsit kapott epizódonként a sorozat 2000-es indulásakor. 2006-ban, a sorozat utolsó évadában viszont már szépen feltornázta a bérét és 120 ezer dollárt keresett (majdnem 34 millió forintot) részenként. 

Miley Cyrus

A botrányhős Hannah Montanaként vált ismerté, a Disneynek köszönhetően. A sorozatbéli gázsija irigylésre méltó: 15 ezer dollárt, vagyis 4,2 millió forintot keresett részenként. 

Gary Coleman

Gery Coleman neve talán nem sokaknak mond bármit is. A színész még a '80-as években volt gyerek, ekkor szerepelt a Different Strokes című sorozatban. Míg kezdetben 1700 dollárért (480 ezer forintért) dolgozott, később már 70 ezer dollárt, vagyis pár ezer forint híján 20 millió forintot adtak neki egy epizódért. A színész 2010-ben, koponyavérzésben halt meg. 

A Stranger Things gyerekszereplői

A Netflixes sorozat gyereksztárjai összetartanak: mindannyian ugyanannyit kapnak egy-egy részért. Hogy mennyi az annyi? Hát 30 ezer dollár, vagyis körülbelül 8,4 millió forint. Ja, és ez az összeg csak az első két évadra igaz, a harmadik évadért a pletykák szerint még ennél is többet kaptak. 

Rico Rodriguez

A Modern családban szereplő Rico Rodriguez 15 ezer dollárt (több mint 4,3 millió forintot) kapott a 2010-ben induló sorozat első évadjainak részeiért. A ma 19 éves színész mostanra még ennél is jobban keres: 100 ezer dollárt, vagyis 28,5 millió dollárt tudhat magáénak egy epizód után. (Ráadásul elvileg nemcsak neki, hanem a sorozatbéli többi gyerekszínésznek is ennyi a bére.)

Selena Gomez

Oké, hogy most énekesnő, de Selena Gomez is Disney-sztárként kezdte. A Varázslók a Waverly helyből c. sorozat minden egyes részéért 30 ezer dollárt, vagyis csaknem 8,5 millió forintot kapott. 

Dylan  és Cole Sprouse

A 26 éves ikerpár a Zack és Cody élete (2005-2008) sorozatuk részeiét 20 ezer dollárt, azaz 5,6 millió forintot zsebeltek be. Karrierjük a sorozat után sem állt le: Zack és Cody történetéből 2011-ben filmet is készítettek.