Perverz videókkal és fotókkal zaklatják Köllő Babettet

2019.07.15. 08:51

A Feleségek luxuskivitelben sztárja már hozzászokott a furcsa, vagy éppen negatív üzenetekhez, mégis van néhány olyan köztük, amitől még ő is kiborul. Köllőnek alkalmanként 14-15 évesek küldenek obszcén szövegeket, de kapott már nemi szervekről fotót, sőt önkielégítő videókkal is "kedveskedtek" már neki.

A Blikknek mesélt arról, hogy többnyire kedves leveleket kap, de azért akad pár olyan üzenet, amitőlmég az életkedve is elmegy. 

Nem elég, hogy sokszor 14-15 éves fiúk írják, hogy „megérnél egy patront”, néhányan a nemi szervükről küldenek fotót. Sőt, kaptam már olyan videót is, amelyen egy férfi önkielégítést végzett. Nem igazán értem, mi ezzel a céljuk a férfiaknak. Automatikusan törlöm a gusztustalan tartalmakat. 

- mesélte  a lapnak felháborodottan a luxusfeleség, majd azt is elárulta, ha lánya, Milla felkerül a közösségi oldalakra, komolyan ellenőrizni fogja a profilját.

Az biztos, hogy sokára lesz internetes profilja, és azt is én kezelem majd, hogy lássam, kik írogatnak neki. Nem a barátaival való üzengetése érdekel, hanem az ilyen beteg emberek, akik meztelen fotókat, videókat küldenek magukról. Egy kislánynak nem szabad ilyet látnia!