Ma estétől benne lesz Bajor Imre lánya a Barátok köztben

2019.07.16. 08:48

Bajor Lili 23 éves, és a legtöbben édesapjáról, a 2014-ben elhunyt Bajor Imréről ismerik. Bajor Lili frissen végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, de ma estétől tévénézők milliói ismerik majd meg az arcát, miután szerepelni fog a Barátok köztben, méghozzá Balog Nóra szerelmének, a Karalyos Gábor által alakított Leventének exbarátnőjeként. A ma esti rész alábbi promójában látható, milyen szituációval kerül be a Bajor Lili által alakított új karakter a sorozatba.

Bajor Lili szerepléséről a Blikkben lehet többet olvasni, a lapnak azt nyilatkozta a Barátok közt kreatív producere, hogy a most adásba kerülő első néhány jelenet után még nagy terveik vannak Bajor Lilivel. Ha ön ennél többre kíváncsi a színésznőről, esetleg az Instagramját tudjuk az ön figyelmébe ajánlani.

És még nézzünk néhány további rövidhírt!

  • Már csak napok kérdése, és Magyarországra érkezik Demcsák Zsuzsa férje Indiából, írja a Bors a következő, sok újdonságot nem tartalmazó fejezetet ebben az epikus szerelmi történetben.
  • Ma tartják Horváth Ádám, a Szomszédok című sorozat megalkotójának temetését. Ebből az alkalomból a Blikk megkereste a 82 éves özvegyet, Csűrös Karolát, aki a sorozatban Etust alakította, és aki a cikk szerint sírva nyilatkozott arról, hogy magányosnak érzi magát, nincs ereje, és nem tudja, hogy fogja bírni a temetést.
  • Palvin Barbara modell és szerelme, Dylan Sprouse nemrég Tokióban járt, és a hazai híresség most posztolt erről néhány fotót az Instagramra.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ma estétől benne lesz Bajor Imre lánya a Barátok köztben

Hírösszefoglaló: Bajor Lili érkezik a Barátok köztbe, Csűrös Karola gyászol, Palvin Barbara Tokióban járt a szerelmével.

24 · Jul 16, 2019 08:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments