Két évvel ezelőtt írtuk meg, hogy a NAV elvitt 194 millió forintot Gáspár Győző széfjéből a hírességgel szemben folyó büntetőeljárás részeként. A Győzike néven is ismert celeb akkor azt nyilatkozta, hogy ez az összeg nem az övé, hanem a lányaié:

Az nem az én pénzem volt. A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2011-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem.

Mindez 2017-ben volt, ami után eltelt még egy év. 2018-ban azt írtuk ebben a hírösszefoglalóban, hogy Gáspár Győzőt felmentették a sikkasztás vádja alól, most pedig azt írja a Ripost, hogy ez a bizonyos 200 milliós összeg most visszakerül Gáspár Evelinhez.

Gáspár Győző lánya nemrégiben arról beszélt a tévében, hogy itthon nagyon  nehezen tud beilleszkedni, és ezzel összhangban van az, amit most a hozzá visszakerülő összeg felhasználásáról mondott:

Az az összeg egyfajta biztosíték arra az esetre, ha végül úgy döntenék, hogy magam mögött hagyom az itthoni ismeretségemet, és egy olyan országban kezdek új életet, ahol nem vagyok megbélyegezve sikkasztó-adócsalóként.

Gáspár Evelin azt mondja tehát, hogy az összeget egyelőre nem fogja elkölteni, írja a Ripostra hivatkozva a Blikk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Evelin visszakap 200 milliót, külföldre költözne belőle

A NAV visszaadja a 2017-ben lefoglalt összeget, Gáspár Evelin ebből olyan országban kezdene új életet, „ahol nem vagyok megbélyegezve sikkasztó-adócsalóként.”

290 · Jul 16, 2019 10:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments