Az 52 éves sztár megszállottan harcol a ráncok ellen. Nicole Kidman sosem zárkózott el az formabontó szépségápolási eljárások ellen, most éppen a csirkezsír jótékony hatását fedezte fel, írja a Mirror.

Az újság egy Nicole Kidmanhez közeli forrásból értesült róla, hogy a színésznő csirkezsírt ken az arcára, hogy megelőzze az újabb ráncok megjelenését. A híresség rengeteget foglalkozik a külsejével, korábban azt is beismerte, hogy botoxkezelése is volt már, azt viszont mindig is tagadta, hogy plasztikai műtéten esett volna át.

A botoxban egyébként nagyot csalódott, a beavatkozás után nem tetszett neki, amit a tükörben látott. 

A botoxot is kipróbáltam, de nem tetszett, ahogy kinézett utána az arcom. Többet sem használtam, azóta már ismét tudom mozgatni a homlokom

- nyilatkozta viccelődve a színésznő. 

Nicole Kidman újabban olyan csirkék zsírját használja, akiket teljesen átlagos körülmények között tartottak, és természetes módon haltak meg. A csirkezsírt kókuszolajjal és lime lével vagy almaecettel keveri össze, amibe végül még egy kis mandulakivonat is kerül. A zsíros krémet hetente kétszer keni magára, és egy órára hagyja a bőrén.

Azért nem bíz mindent a csirkezsírra: kollagénkezelést is kap a színésznő.