GettyImages-1025278018

Irina Shayk és Bradley Cooper megállapodtak a gyerekelhelyezéséről

2019.07.18. 12:04 Módosítva: 2019.07.18. 12:36

Több cikkünkben is beszámoltunk arról, hogyan ment tönkre Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolata, a pletykákkal ellentétben nem Lady Gaga miatt. Irina Shayk bő egy hónapja költözött el otthonról, bár valami még mindig összeköti volt szerelmével: a közös gyerekük. 

A modell és a színész 2 éves kislányuk, Lea De Seine elhelyezéséről minden probléma nélkül állapodtak meg, írja a TMZ. Elvileg semmilyen hivatalos papírt nem írtak alá a szülők a gyerekelhelyezéssel kapcsolatban, csak szóban állapodtak meg, mert megbíznak egymásban. 

A felek 50-50%-ban osztják meg a felügyeleti jogot. A szóbeli megállapodásnak az is része volt, hogy mindketten ugyanabban a városban, New Yorkban maradnak. Ennek tisztázására azért volt szükség, mert a volt párnak Los Angelesben is van egy lakása, és valószínűleg egyikőjük sem szeretné minden alkalommal keresztülrepülni Amerikát, ha a gyerekével akar találkozni. 

Irina Shayk
Irina Shayk
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A gyerekfelügyeletet a modell kezdte, legalábbis a fenti kép tanulsága szerint, mely a héten készült a 33 éves Irina Shaykról és lányáról New Yorkban.