Meghalt Hajdú Péter  édesapja, Hajdú József, kettejük kapcsolata eléggé megromlott az utóbbi években. A Best számolt be Hajdú Péter édesapjának haláláról, a magazin a fiát is megkérdezte a szomorú hír kapcsán. 

A hír sajnos valóban igaz, de ennél többet nem szeretnék mondani. Magamban szeretném feldolgozni a halálát

- nyilatkozta Hajdú Péter a Bestnek.

Korábban Hajdú József azt nyilatkozta, hogy fia helyett ő fizette annak a teleknek törlesztőrészletét, amit a fiának vett, hogy építkezhessenek rá. Mindezt arra reflektálva mondta a Blikknek, hogy Hajdú Péter azt nyilatkozta róla, hogy rossz apa volt. 

Hajdú Péter könyvében, a Mr. Frizbiben arról ír, hogy miután szülei elváltak, egy ideig még jó volt a kapcsolatuk, többször nyaralt édesapjánál és a férfi új feleségénél. A televíziós könyvében megjegyzi, hogy édesapja innentől kezdve az új családját támogatta, őt nem. 

Anyámmal elfogadtuk ezt a helyzetet, sőt, amikor már önállóvá váltam, amiben tudtam, én támogattam apámat: az autóktól kezdve a külföldi utazásokig sok mindent kapott tőlünk

- idéz a könyvéből a Best. 

2010-ben egy családi találkozó alkalmával annyira összevesztek egymással, amit Hajdú Péter szerint apja felesége provokált ki, hogy azóta teljesen elhidegültek egymástól. Miután megszületett Hajdú Péter második fia, Dávid, felhívta az apját, hogy menjen át hozzájuk meglátogatni az unokáját, de Hajdú József nem kereste fel őket - úgy halt meg, hogy nem is látta a fiút.