GettyImages-1149158098

Pápai Joci a Megasztár után a családját sem tudta eltartani

2019.07.20. 10:49

Még 2004-ben, a Megasztár második évadában szerepelt Pápai Joci először a hazai tévéképernyőkön (ez volt az a széria, amit Molnár Ferenc Caramel nyert meg, és amelyik Tóth Gabit is híressé tette). Bár akkoriban még sokkal népszerűbbek-nézettek voltak a tehetségkutatók, mint manapság, azért akkor sem garantáltak biztos megélhetést a résztvevőnek, amint arra Pápai Joci karrierje is példa.

Az énekes arról nyilatkozott most, hogy a tévés vetélkedőt követő 10 évben ugyan próbált csak a zenélésből megélni, de annyira kevés helyre hívták, olyan alacsony volt a jövedelme, hogy megélhetési gondjai voltak egészen az első eurovíziós szereplééig

Az utolsó években a családom már csak egy maroknyira hitt bennem, és a tehetségemben, én pedig teljesen lemondtam az egészről. Belefáradtam, és be akartam fejezni az egészet. Úgy éreztem, nincs értelme tovább küszködni, és nélkülözni, hisz mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani? A tehetség édeskevés ahhoz, hogy elismerjenek, hova tovább, meg is fizessenek. Sikertelen voltam. Egész egysze­rűen nem álltam még készen erre a pályára, saját magamat is csak kerestem, igazság szerint mindig csak másokat utánoztam, legfőképpen a fekete rappereket, pedig aztán egy árnyalattal világosabb a bőröm náluk

– nyilatkozta Pápai Joci most annak kapcsán, hogy persze 2017-es eurovíziós szereplése óta anyagi gondjai már nincsenek, és fellépésekre is hívják rendszeresen, most például „mester” lesz a TV2-n egy Sztárban sztár leszek! című műsorban. A Borsnál lehet elolvasni a teljes interjút.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pápai Joci a Megasztár után a családját sem tudta eltartani

Az énekes annyira nem tudott megélni a zenélésből a tehetségkutató után, hogy a pályamódosítást fontolgatta, mire jött az Origó és az Eurovízió.

70 · Jul 20, 2019 10:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments