Híreket-interjúkat ajánlunk az ön figyelmébe ebben a posztban, kezdve azzal, hogy Rékasi Károllyal közöl riportot a Blikk. A meglehetősen hosszú és elég érdekes beszélgetésben szóba kerül, hogy a Barátok közt színésze mennyire készül a lakodalmára, ahol saját maga lesz a vőfély, illetve megerősíti, hogy tényleg indul az önkormányzati választásokon Soroksár körzetében. Itt fognak új házat építeni Pikali Gerdával, és pontosan a házra vonatkozó részlet tűnt a legérdekesebbnek az interjúból. Rékasi Károly a következőt meséli azzal kapcsolatban, hogy energiatakarékosra tervezték a házat:

A napelem drágább, de nem lógok egy szolgáltató köldökzsinórján, másrészt, ha csak egy csepp energiát is megtakaríthatok, ami rombolná a környezetet, megéri. Sok kis csepp megmenthetné a Földet.

Mivel a telek vízparti, a riporter rákérdez, hogy lesz-e majd hajó vagy motorcsónak, amire Rékasi Károly a következőt feleli:

Szárcsák, hattyúk élnek itt, nem riogatnám őket valami jachttal! A héten érkező kenu egészségesebb, nem csak a vízi élőlényeknek, nekünk is. Ugyanebből a megfontolásból közlekedünk a környéken bringával.

Nyilván ön is sejti, hogy nyár közepe lévén ezen kívül is szinte egymást érték a nagy horderejű események a hazai celebvilágban, szóval mutatjuk, hogy mi minden történt még.

  • Szintén a Blikk érte utol Palotás Petra egykori tévéműsorvezetőt, aki immár 10 éve Hamburgban él és íróként dolgozik. Az interjúban többek között azt is említi, hogy annak idején azért került le a képernyőkből, mert egészségügyi problémák miatt nagyon meghízott.
  • Pápai Joci és Tóth Gabi után a Bors a hamarosan képernyőre kerülő Sztárban sztár leszek! következő mesterét, Bereczki Zoltánt is meginterjúvolta. „Már nem akarok mindenkit megmenteni” – mondja Bereczki Zoltán.
  • Palvin Barbarával forgatott parfümreklámot a Giorgio Armani, amint az a modell Instagramján megtekinthető.
  • A Blikk megtalálta a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját, illetve az ő Instagramját, és azt konstatálták, hogy bár az Instagramfiók privát, többezren követik.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Rékasi Károlyék új házában napelem lesz, motorcsónak nem

Plusz: Palotás Petra a súlya miatt tűnt el annak idején a képernyőkről, Palvin Barbara pedig Giorgio Armani-reklámban tűnt fel.

6 · Jul 22, 2019 09:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments