horoszkóp
GettyImages-83746927

Robin Williams fia videón emlékezett meg édesapjáról annak születésnapján

2019.07.22. 15:32

A Good Morning Britain című műsorban szerepelt Zachary, azaz Zak Williams, a lassan már öt éve elhunyt Robin Williams legidősebb fia, abból az alkalomból, hogy az Oscar-díjas színésznek július 21-én volt a születésnapja, idén a 68-at töltötte volna be. Zak Williams az alábbi videóüzenetben beszélt édesapjáról.

Zak Williams többek között a következőkkel emlékezik édesapjára, aki élete jó részében betegséggel, illetve függőséggel küzdött:

Összetört az ember szíve, mert ő attól még mindig ment mindenhova és meg akarta osztani a világgal az érzéseit, a nevetést és a humort. És miközben szenvedett és kínlódott, azért elment és fellépett. Csodálom őt, szerettem őt, és nehéz volt rajta osztozni. Nem tudtam, hogy mit csináljak, hogyan tudom a legjobban támogatni, mert nem mindig volt nyitott arra, hogy megossza másokkal a saját fájdalmát és gondjait.

Az 1983-ban született Zak Williams hozzáteszi, hogy a kisfia most két hónapos, és a babának a McLaurin nevet adták, ami Robin Williams második keresztneve volt. A fenti borítókép egy 2008-as fotó, Robin és Zak Willams itt a Time magazin egy rendezvényén vettek éppen részt.