Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vajna Tímea éppen Görögországban, Míkonoszon nyaral. Bár lelkesen tölti fel Instagram-oldalára a képeket és az Insta-sztorikat a pihenéséről, sajnos itt nem oszthatjuk meg, mert engedélykötelessé tette a megjelenésüket. 

Legutóbbi, szöveges Insta-sztoriját azonban beszámolhatunk, melyben arról ír, csak azért tud ilyen luxuskörülmények között nyaralni, mert szuper kedvezményeket kapott. 

Sok bántó üzenetet kaptam a legutóbbi posztomra. Hogy mi is az igazság? Azért posztolok a görög hotelből, mivel szuper kedvezmény kapok, mivel sok követőm van Instagramon (amúgy meg nem tudnám kifizetni) és „sajnos” csak ezekkel a fürdőruhás képekkel érem el a legtöbb like-ot. Azt, hogy mit érzek belül és mennyire hiányzik a férjem, azt csak én érzem

- olvasható az Insta-sztorijában. 

Nem ez az első alkalom, hogy követőinek feltűnik, hogy Vajna Tímea Andy Vajna halála után is milyen anyagi jólétben él. Mielőtt Görögországba utazott volna, az egyik luxusszálloda mosdójában készített képet töltött fel magáról közösségi oldalára, amin egy félmillió forintot érő ruhát visel. Ekkor a kötekedő hozzászólásokra azt válaszolta, hogy a ruhát még régebben vette.