Vajna Tímea az egyik legfelkapottabb görög szigetről jelentkezett be az Instagramon néhány órával ezelőtt, Míkonoszról. Egy Cavo Tagoo nevű helyet jelölt meg az Instagram Storyban helyszínként, hát megnéztem, milyen képeket osztanak meg a látogatók innen, és kiválasztottam egy csodás fotót egy Luna Braga nevű brazil influenszertől, aki Vajna Tímeához hasonlóan jelenleg szintén Míkonoszon tartózkodik és elment a Cavo Tagoo-ba, azonban Vajna Tímeával ellentétben nem zavarja, ha a fotóit az internetes lapok beágyazzák. Szóval akkor mi most őt ágyazzuk be Vajna Tímea helyett, de a lényeg, hogy most Vajna Tímea is itt van, és feltehetőleg nagyjából ugyanezt csinálja.

Vajna Tímea, aki idén nyáron már nyaralt egyszer a Földközi-tengeren (nem is akárkivel), mindenesetre nemcsak egy rövid, automatikusan eltűnő videót osztott meg Míkonoszról, hanem egy fotót is, amin a fürdőruhájára vett egy inget, és így indul éppen valahova a pálmafák között retiküllel-napszemüveggel felszerelkezve. A képhez azonban a címben is idézett felirat tartozik:

A lelkem belül háborog.

Vajna Tímea influenszerkedő kolléganői ezeknél jóval pozitívabb üzeneteket posztolnak ebből a Cavo Tagoo-ból, Brooklyn Kelly például az alábbi posztban azt kérdezi, hogy kinek hol van a „happy place”, azaz a boldogság helye, amiből könnyű arra következtetni, hogy neki itt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea fürdőruhában Míkonoszról: „a lelkem belül háborog”

Mutatunk pár jó fotót Vajna Tímea influenszer kolléganőitől erről a felkapott luxusüdülőhelyről.

55 · Jul 21, 2019 12:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments