A jelek szerint Iggy Azalea nem szereti, ha nem rá vetül a rivaldafény. Nemrégiben kiszivárgott meztelen fotói miatt volt hangos az internet, a botrány azonban elült, a rapper pedig figyelemre vágyik. Nem titok, hogy szívesen szólalkozik össze kollégáival, most azonban úgy tűnik, élő ember nem volt a láthatáron, így egy mesehősbe, Peppa malacba kötött bele.

A bizarr történet azzal kezdődött, hogy Peppa malac bejelentette, július 19-én megjelenik első zenés albuma, a kisgyermekek nagy örömére. A rózsaszín figura ugyanis nagyon népszerű a kicsik körében. Mivel gyönyörű brit akcentussal beszél, még angolul tanuló felnőtteknek is ajánlják a műsort.

Az eset pikantériája, hogy Iggy Azalea új albuma, az In My Defense is ugyanezen a napon debütál, a rapper pedig elég furcsa marketingfogást engedett meg magának. Peppa malac Twitter bejegyzésére reagálva először csak annyit írt

Nekem végem.

A mesefigura profilját üzemeltetők valamelyike elkapta a magas labdát, majd egy olyan fotót töltött fel, ahol a szóban forgó malac egy tükör előtt pózol, mellé pedig Azalea Fancy című számából idézett.

A rapper persze ezúttal sem tudott csak mosolyogva továbbgörgetni, és a következővel reflektált:

Most már akkor kollaborálj velem, vagy reggeliként végzed, Peppa

A furcsa Twitter-harcról az E! News is megkérdezte Azaleát.

Tényleg féltem egy kicsit, amikor megláttam, hogy ugyanakkor jön ki Peppa albuma, mint az enyém. Mármint, a gyerekek imádják. Egyszerűen tudtam, hogy végem. Kiestem a versenyből

– mondta nevetgélve a rapper, aki bár valószínűleg viccnek szánta a dolgot, sokkal inkább sikerült kínosra.

Végül is tény, hogy korábban még senki nem promotálta hozzá hasonlóan az albumát, de sanszos, hogy nem is fogja.