Iggy Azalea a GQ magazin ausztrál kiadásának a borítóján szerepelt 2016-ban, egy szál vizes pólóban. Íme a kép, nagy sikert aratott annak idején vele az akkor 26 éves énekes-rappernő, de a címlap és a körülötte rendezett felhajtás mára nagyjából feledésbe merült.

Nagyjából.

Iggy Azaleának ugyanis a múlt hétvégén szóltak, hogy hahó, felbukkantak topless képeid az interneten. Az énekesnő megdöbbenve látta, hogy erről a 2016-os címlapfotózásról szivárogtak ki olyan fotók, amik valóban pucéran ábrázolják őt, amiknek a publikálásába azonban ő soha nem egyezett bele, sőt, azt sem tudta, hogy ezeket a képeket egyáltalán bárki is megőrizte. Azt írja most a TMZ az eset kapcsán, hogy Iggy Azalea reakciója az volt, hogy törölte magát az Instagramról és a Twitterről, valamint beígérte, hogy mindenképpen eljárást indít.

A képeket természetesen ahonnan csak tudták, törölték, és Azalea azt mondja, hogy ha meglesz a képek kiszivárgásáért felelős személy, azonnal vádat fog emelni. Az első számú gyanúsított értelemszerűen a fotós, aki a képeket készítette ezen a bizonyos fotózáson. Nino Muñoz az alábbi posztban állítja, hogy a képeket ellopták tőle, azoknak a közlését nem engedélyezte, szintén dühös az elkövetőre, de nem tudja, ki az, mindenesetre nem fog nyugodni, amíg az igazság ki nem derül és az elkövetőt felelősségre nem vonják.