Marsi Anikó és Palik László a Hot! magazinnak adott interjút, melyben házasságuk hullámvölgyeiről és a műsorvezető combcsonttöréséről is hosszasan beszéltek. 

Mint elmondták, Marsi Anikó fittyet hányva az orvos figyelmeztetésére nem pihent eleget, túl korán kezdett el futni, amitől még gyógyulófélben lévő lába ismét fájni kezdett. Otthon férje, Palik László derekasan helytállt, ami egy idő után már bosszantotta feleségét. 

Megkérdeztem, hogy továbbra is házitündért akar-e játszani, vagy engedi, hogy tegyem a dolgom. Hát engedte

- nyilatkozta Marsi Anikó a Hot!-nak. 

A házaspár arról is mesélt, hogy 16 éves kapcsolatukban volt már néhány bukkanó, de biztosak benne, hogy egymás mellett maradnak. 

Egy biztos: soha még csak számításba sem vettük, hogy valaha külön utakon folytatjuk. Ennek nagyon egyszerű oka van, szerelemmel szeretjük egymást. Emellett nincs még egy olyan nő, aki ilyen sokáig elviselne engem

- fogalmazott Palik László, Marsi Anikó pedig egyből megerősítette férje szavait, mondván, állítása fordítva is igaz. 

Néha borzasztó nehéz elviselni egymást. De ha nagyon őszinte vagyok, zsigerből érzem, hogy mi már együtt maradunk. Nem tudok olyat elképzelni, hogy bármi közénk állna

 - folytatta Marsi Anikó, aki szerint masszív alapokon nyugszik a párkapcsolatuk. 

A házaspár két fiáról is szó esett. A 13 éves Vilmos a szülők szerint teljes egészében az apjára, míg a 10 éves Vince inkább anyjára hasonlít.