A színészről régóta tudjuk, hogy nagyon jófej a rajongóival, most jelentkezett a Make-A-Wish Alapítványhoz, hogy beteg gyerekek napját varázsolja szebbé.

A Make-A-Wish egy amerikai alapítvány, aminek célja az, hogy teljesítse a súlyosan beteg gyerekek egy-egy kívánságát, méghozzá nem is akármilyen módon. Sok gyermek a kedvenc hírességével szeretne találkozni, vagy különleges állatok társaságára vágyik, például olyan formában, hogy együtt úszhasson egy delfinnel. Ez a szervezet pedig el is intézi ezt a gyerekeknek, akiknek a kívánság után statisztikailag is bizonyított, hogy javulhat az állapota.

Jason Momoa örömmel jelentkezett a feladatra, hogy körbevezesse rajongóit a Warner Bros. stúdiójában, a programot pedig nem csak a gyerekek, de a színész is nagyon élvezte.

Egész életemben tudnám ezt csinálni. Csodálatos napot töltöttem együtt Eva Erossal, Kalice-szel, és az egész kis családdal. Hatalmas köszönet a Warner Brosnak, hogy összehozták ezt a kirándulást

– írta a színész a képsorozat mellé.

Korábban egyébként írtunk már Momoához hasonlóan jófej sztárokról, és olyanokról is, akik nem sok tiszteletet mutatnak rajongóik felé.