Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz című műsor forgatásán ismerkedett meg és házasodott össze férjével, Krishan Dangwallal, és aki a forgatás lezárultakor kint maradt Indiában. Demcsák Zsuzsa azonban hazatért, ezért a múlt héten még csak videofonálni tudott házastársával, de a férfi most végre megérkezett Budapestre, tehát vége a távkapcsolatnak.

Krishan tegnap érkezett meg, és a TV2 kamerái kint voltak a reptéren, hogy rögzítsék a nagy pillanatot. Krishan sok poggyásszal, illetve hangszerrel a hátán landolt, volt csók és ölelés a fotósok és videósok kameráinak kereszttüzében. Itt lehet megtekinteni a pillanatot.

Demcsák Zsuzsa a nagy boldogságban, a külön töltött hónapok utáni viszontlátás örömére gyorsan adott egy rövid interjút is a Blikknek, amiből kiderül, hogy a pár az első estéjét otthon töltötte. Demcsák Zsuzsa azt nyilatkozta többek között, hogy:

Egyszerre furcsa és természetes is ez a helyzet, mert nagyjából tíz éve nem éltem együtt senkivel, ő sem volt még házas soha, mégis annyira egyértelmű, hogy mostantól együtt élünk.

Vannak ám még friss és hazai híreink mára, de a többit külön posztban foglaltuk össze, kattintson értük ide!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megérkezett Demcsák Zsuzsa férje, íme a videó az első találkozásról

Demcsák Zsuzsa videóstábbal együtt várta kint Ferihegyen, hogy megérkezzen a férje Indiából. Meg is érkezett, íme Krishan!

83 · Jul 26, 2019 09:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments