Volt egy kisebb, jóindulatú daganat dr. Csernus Imre sztárpszichiáter szájában, amit műtéttel már el is távolítottak, áll a Best magazin mai számában, aminek a címlapját alább mutatjuk. A hírességnek a nyálmirigyében lett daganat, amit maga vett észre, és amit kétórás műtéttel távolítottak el. A beavatkozás miatt Csernus egy ideig nem érzi arca jobb oldalát, de a gyógyulással ez elmúlik. A pszichiáter úgy élte meg, hogy a daganat megjelenése intő jel volt számára  a sorstól.

További rövid hírek is vannak mára, ezek:

  • Leforgatta utolsó Barátok közt-ös jelenetét Szőke Zoltán, aki a sorozatban kezdettől fogva, azaz több, mint 20 éve alakította Berényi Miklóst, de most úgy döntött, távozik. Erről a történelmi eseményről a Blikk külön interjúval emlékezik meg.
  • Vajna Tímea Míkonoszon egy Scorpios nevű helyre ment el az Instagram Storyja szerint. Ez a hely azzal hirdeti magát szintén az Instagramon, hogy itt ötletekkel, gyógyító gyakorlatokkal, étellel, képzőművészettel és designnal lehet találkozni.
  • Szandi viszont arról posztolt az Instagramra tegnap, hogy pont 27 éve volt, hogy először csókolózott Bogdán Csabával. Szandi ekkor 16 éves volt, Bogdán Csaba pedig 31, azóta is együtt vannak, három gyerekük van.
  • Valamint még egy fontos bréking, aminek szintén egy teljes interjút és egy drámai címet szentelt a Blikk: Kárpáti Rebeka szépségversenyző-műsorvezető, ezt ön lehet, hogy nem fogja elhinni, de szemüveges lett!

És nem hír, de talán érdekes, hogy egy csomó hírességnek van ma a születésnapja: Kevin Spacey pont a kerek 60-at tölti be ma, ezen kívül szülinapos Mick Jagger, Helen Mirren, Sandra Bullock, Jason Statham és Kate Beckinsale is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csernus Imrét daganattal műtötték

A pszichiáternek a nyálmirigyében volt jóindulatú daganat, intő jelnek vette. Plusz további hírek Vajna Tímea nyaralásáról és Szőke Zoltán távozásáról.

13 · Jul 26, 2019 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments