Ahogy arról beszámoltunk, a héten érkezett Magyarországra Demcsák Zsuzsa férje. A házaspár megható találkozásáról még videó is készült, ám a folytatás már kevésbé romantikus: a műsorvezetőhöz még aznap éjjel ki kellett hívni a mentőt, írja a Bors

Demcsák Zsuzsa férje megérkezésének estéjén lett rosszul óbudai lakásában, a szomszédok kiabálásra lettek figyelmesek a műsorvezetőnő otthonából.

A szomszéd elmondása szerint Demcsák Zsuzsa férje nagyon kétségbe volt esve, a műsorvezetőnőhöz először az édesanyja, majd egy mentőautó érkezett meg, ami 20 perc múlva, beteg nélkül távozott. 

Kiabálásra lettem figyelmes, de nem magyarul, hanem angolul üvöltött valaki, és segítséget kért. Zsuzsa lakásából szűrődött ki a hang, a férfi pedig nagyon ijedt és kétségbeesett volt. Nem sokkal később megjelent Zsuzsa édesanyja, akin szintén látszott az idegesség, és utána pár perccel a mentő is megérkezett a ház elé

- nyilatkozta a műsorvezetőnő szomszédja a Borsnak. 

Az újság többször is felkereste Demcsák Zsuzsát, aki nem volt hajlandó nyilatkozni, végül egy sms-t írt a szerkesztőségnek, melyben nyugalmat kért.