GettyImages-1155753247

Kim Kardashian elítéltekkel szelfizett a börtönben

2019.07.28. 11:33 Módosítva: 2019.07.28. 13:35

A múltkori sikertelennek mondható fehérnemű promóciója után Kim Kardashian úgy döntött, más módon ragadja magához a rivaldafényt, amin időről-időre vetélkednek a Kardashian-Jenner klán többi tagjával. A celebritás ezúttal az igazságszolgáltatásról forgat dokumentumfilmet.

Egy sor szelfit töltött fel Instagramjára, amelyeken rabokkal fotózkodott egy börtönben, és úgy fest, Kanye West felesége egyáltalán nem riadt meg az elítéltektől.

Dr. Marc Howard, a Georgetown Egyetem professzora kurzusokat tart a washingtoni börtönben, így ezek a nők és férfiak valódi egyetemi kredithez juthatnak. Rengeteg lenyűgöző emberrel találkoztam, és alig várom, hogy megoszthassam veletek a történeteiket. Felvettünk egy dokumentumfilmet, most ezen dolgozom. Remélem, ti is tudtok majd tanulni az igazságszolgáltatásról, akárcsak én

– írta a képek mellé Kim Kardashian.

A celebritás egyébként az utóbbi időben nagyon rákapott az elítélteken való segédkezés ízére. Hosszasan dolgozott például azon, hogy kiszabadítson a börtönből egy életfogytiglanra ítélt nagymamát, később pedig kifizette egy éppen szabadult férfi albérleti díját is. Na, meg persze ott van az a fellángolása is, miszerint ügyvéd akar lenni.

Az egyszer biztos, hogy Kim Kardashian lassan minden topikban kipróbálja magát, amivel csak fel tudja hívni magára a figyelmet. Kíváncsian várjuk, milyen fába vágja a fejszéjét legközelebb.