Korábban már írtunk arról, hogy Vajna Tímea fél év hallgatás után végre megtöri a csendet a Tények ma esti adásában. Bár az interjúra még várni kell egy kicsit, a Borshoz eljutott néhány részlet a hamarosan látható felvételből.

Andy Vajna özvegye körbevezette a stábot egykori közös otthonukban, ahol lépten-nyomon elő kellett kapnia egy zsebkendőt, elhunyt férje emléktárgyait látva ugyanis gyakran elsírta magát.

Itt volt a zongora, rajta képek a fiáról, a barátokról... csak anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok, el kellett adni. Muszáj valahogy lezárnom a múltat, és aminek mennie kell, menjen

– mondta sírva Vajna Tímea, akiről egyébként néhány hete az a hír járta, hogy mégis fog örökölni Andy Vajna itthoni vagyonából.

Az özvegy azt is bevallotta, hogy az emlékeket felidéző tárgyak mellett az egyedülléttel is nehéz megbirkóznia.

Hazajövök és nincs itt, mert felmenni aludni borzasztóan rossz, beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam

– ismerte el az özvegy.

A Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor szerint Vajna Tímea valóban nagyon összetört a gyász súlya alatt. Arról pedig minden nézőt biztosít, hogy valódi érzelmeket láthatnak majd a képernyőkön, ugyanis az özvegy egyszer sem kérte, hogy állítsák le a kamerát, végig őszintén beszélt érzéseiről.