A színésznő a Vanity Fair szeptemberi számában lesz a magazin címlapján, ennek apropójából pedig természetesen interjút is készítettek vele, ahol sok egyéb más mellett az is kiderült róla, hogy kapcsolatban áll a szellemek világával.

Stewart akkor állt elő ezen elméletével, amikor a 2016-os Stylist című filmjével kapcsolatban kérdezték őt. A színésznő egy médium bőrébe bújt a filmvásznon, elmondása szerint pedig nagyon közel állt hozzá a karakter, akit alakítania kellett, hiszen őt is megszokták szólítani szellemek.

Beszélek velük. Ha egy fura kisvárosban forgatok, és egy kísérteties lakásban vagyok, akkor konkrétan azt szoktam nekik mondani, hogy ne, légyszi, engem hagyjatok. Zaklassatok akárki mást, de ne engem. Ki tudja, mik valójában a szellemek, de olyan energiáik vannak, amelyekre érzékeny vagyok

– idézi a színésznő szavait a People.

Váratlan felütés volt tőle, hogy ezúttal szellemekkel suttog, de emellett is szokott különös dolgokat csinálni. Például fiúnak öltözik egy elegáns eseményen, pironkodás nélkül smacizik a barátnőjével, vagy éppen leveszi a cipőjét, és csupasz lábbal sétál végig a vörös szőnyegen.