Bár napokkal ezelőtt jelent meg, de ha ne adja ég lemaradt volna, most összeszedtük, hogy a Forbes szerint kik a legnépszerűbb magyar celebek.

Az idei híresség-lista több meglepetést is hozott, például felkerült rá Fördős Zé és Borbás Marcsi, míg Schobert Norbert idén nem. Persze akadnak megszokott helyezések és értékelések is, Sebestyén Balázs még mindig roppant népszerű, Hosszú Katinka pedig, a legismertebb és legkedveltebb magyar sportoló hazánkban.

A magazin évről évre összeállít egy 25-ös listát, melyen a magyar hírességek színe-java szerepel.  Egy jól összeállított pontozási rendszer alapján, őket ismerik és kedvelik az emberek a leginkább.

A felmérés tulajdonképpen egyfajta online kutatómunka, amiben szakértők segítségével vizsgálják meg többek között:

 (...) a sztárok közösségimédia-aktivitását és követőszámukat, az elmúlt évben felmutatott teljesítményüket, előfordulási arányukat a hírekben és a címlapokon

–írta a Forbes magazin.

A  magyar celebek 2019-es listáján toronymagasan vezet Hosszú Katinka. Utána rögtön Ördög Nóra, az egyetlen a celeblistán, aki a kezdetek óta nem csúszott lejjebb a 6. helynél. A dobogó harmadik helyén Majka végzett, míg a negyedik hely Sebestyén Balázsnak jutott (de a reprezentatív kutatásunk szerint Magyarországon napjainkban ő a legtöbbek által ismert celeb).

A listán először szereplők között volt: Kiss Ramóna, Fördős Zé és Lakatos Márk is.

A legnagyobb visszaesők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint Istenes Bence, aki öt hellyel került hátrébb, mint tavaly, illetve Mihalik Enikő, aki három helyet esett vissza.