15 évvel ezelőtt adta ki utolsó albumát a Destiny's Child, azóta pedig külön utakon járnak az énekesnők. Legalábbis eddig, ugyanis a The Sun értesülései szerint hamarosan ismét összeáll a lánybanda,  Beyonce már felvette a kapcsolatot két korábbi társával, hogy 2020-ra újra együtt énekeljenek. 

Beyonce már a visszatérés részleteit egyezteti a Destiny's Child két másik énekesnőjével, Kelly Rowlanddal és Michelle Williamsszel, akikkel 2020-ban akar ismét berobbanni a köztudatban.

Egy énekesnőhöz közeli forrás szerint Beyoncét a Spice Girls sikere ihlette meg, akik néhány hónapja ismét színpadra álltak. Beyonce azonban nem elégszik meg egy turnéval, amit 2020-ban Amerikában indítana, majd Európában folytatna. Az énekesnő új dalokat is rögzíteni szeretne, amiket persze egyből népszerűsítene is a koncertútjukon. 

A turné elvileg hosszabb lenne, mint a Spice Girls 13 fellépésből álló miniturnéja, de Beyonce reményei szerint énekestársai még így is simán be tudnák illeszteni a turnét egyéb teendőik közé. 

Ön örülne, ha a Destiny's Child ismét összeállna?