Dublinból indul útjára az újra összeállt Spice Girls turnéja, méghozzá éppen ma. A 13 fellépést magába foglaló fellépéssorozat csak június közepéig tart. Bár az ötösfogathoz nem csatlakozott a Posh Spice-ként aposztrofált Victoria Beckham, az azóta divatguruként működő híresség egy Insta-posztban emlékezett meg egykori zenésztársairól. 

Sok sikert a lányoknak, akik ma indulnak el a turnéjukkal

- áll Victoria Beckham legfrissebb Insta-bejegyzésében. 

Nem ő volt az egyetlen, aki támogatásáról biztosította a maradék Spice Girls-öket. Victoria Beckham férje Insta-sztoriban kívánt sok sikert a lányoknak. 

Mint egy személy, aki élete utóbbi 23 évét Posh Spice-szal töltötte, tudom, mennyire megható lesz a mai nap. Sok sikert és csodálatos turnét kívánok a lányoknak. Mindig csak egyetlen Posh Spice lesz a világon!

- írja a focista a sztorijában. 

Az együttes utoljára 2012-ben, a londoni olimpia kedvéért állt össze. Akkor még Victoria is csatlakozott hozzájuk. A turné előtt az együttes két tagja, Mel B és Geri Howell került leginkább a figyelem középpontjába, amit Mel B-nek köszönhető, aki azt állította, hogy szexuális kapcsolata volt Ger Halliwell-lel, aki azóta már kétgyerekes anyuka és következetesen mindent tagadott Mel B híreszteléseiből. 

Geri Halliwell egyébként nagyon készült a turnéra: a Ginger Spice sok-sok év után ismét vörösre festette a haját, hogy még jobban hasonlítson 20 évvel ezelőtti önmagára. 

A The Sun forrása szerint a turnézó Spice Girlsök sem feledkeznek el Victoria Beckhamről: a fellépéseken nemcsak megemlítik majd, de képeken és videóbejátszásokon is látható lesz majd.