A múlt héten írtunk arról, hogy Dér Henit hidegen hagyják a kritikák, amelyeket kis keblei miatt kap. Emellett arról is szó volt a cikkben, hogy az énekesnő rengeteget edz, amivel sikerült egészséges önbizalomra szert tennie.

Van is mire büszkének lennie, hiszen meglehetősen formás testet hozott össze magának a teremben, ezt pedig most meg is mutatta az Instagramján. Az énekesnő aranyszínűre barnulva, fekete bikiniben pózolt a tengerparton, a falatnyi alsó része pedig tökéletes rálátást adott kerek fenekére.

Természetesen a kommentszekció is felrobbant a pozitív hozzászólásoktól, ugyanis rengetegen jegyezték meg, mennyire irigylésre méltó az énekeső alakja, és persze barnasága is.

Mindezek mellett pedig érdemes tudni, hogy az énekesnő nem csak a divat kedvéért emelgeti a súlyokat. Feltehetőleg legújabb klipjének forgatásáról posztolt nemrégiben egy felvételt, amelyben szemrebbenés nélkül küzd meg egy csapat férfival, és végül mindegyiket le is teríti. Dér Heni nem csak izmosnak tűnik, hanem valóban erős is. Nézze csak, milyen dinamikával mozog!