Erős Antónia a Best Magazinnak arról beszélt, hogy az újságokban, interneten szereplő emberekről sokan azt hiszik, hogy tökéletesek, pedig valójában erről szó sincs, ő maga sem tökéletes, húszéves kora óta pedig átrendeződött az értékrendje. 

Erős Antónia szerint az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a hírességek életük minden területén 100 %-os teljesítményt nyújtanak, ezért a hétköznapi nők is tökéletes anyák és feleségek akarnak lenni. Arról már nem szól a fáma, hogy a sztárok milyen sok esetben babysitterre bízzák a gyereküket, és azt sem lehet tudni, valójában milyen gyakran is találkoznak a gyerekükkel. 

A sztárok, akiket sokan példának tekintenek, általában bébiszitterek seregére bízzák a gyerekeiket, és még azt sem tudjuk, mennyit látják őket valójában, vagy mennyi időt töltenek együtt

- nyilatkozta Erős Antónia. 

A híradós bevallotta, ő sem tökéletes, nem is gondolja, hogy annak kéne lennie. Ahhoz azonban, hogy ideáig eljusson, kellett a kor. 

Nem vagyok tökéletes, de nem is kell annak lennem. Ám erre a gondolatra meg kellett érnem: másként látom a dolgokat 40–50 között, mint egykor, huszonévesen. Akkor még az a legnagyobb problémád, hogy van-e a combodon narancsbőr. Aztán rájössz, hogy ez egyáltalán nem számít

- mondta Erős Antónia, akinek egyébként tökéletes lábai vannak, amin nagyítóval sem lehetne felfedezni narancsbőrt.