Feljött néhány kiló nyaralása alatt Singh Viktóriára, de gőzerővel dolgozik rajta, hogy megszabaduljon tőlük. 

Az énekesnő egy konditermes képet töltött fel Insta-oldalára, melyben örömmel közli, hogy már sikerült megszabadulni súlyfeleslege egy részétől. A bejegyzésben arra is kitér, utalva az őt ért negatív kritikákra, hogy tudja, hogy nem tökéletes, de megpróbálja kihozni  a maximumot abból, amije van. Megtanulta elfogadni magát, széles csípőjével is meg van elégedve, főleg, hogy a Kardashian család nőtagjai ismét divatba hozták a nőies, teltebb formákat. 

Igen tudom... nem vagyok tökéletes... közel sem!! De megtanultam szeretni és elfogadni a testem, és abból kihozni a maximumot amim van!! 100 as csípő? Igen... de sebaj, mert hála a Kardashian családnak ez most még divat is... nem??

- írta Singh Viktória. 

Arra viszont kifejezetten büszke, hogy a nyaraláson felszedett kilók többségét már le is adta, heti 3-4 edzéssel és tudatos étkezéssel. Még szerencse, hogy most nem 12 kilótól kell megszabadulnia, tette hozzá. 

Viszont amire tök büszke vagyok, hogy kb két hét alatt sikerült leadnom a nyaralás alatt felszedett felesleg nagy részét! Heti 3-4 edzés és egy icipici odafigyelés az étkezésnél most elég volt ehhez, de tény, hogy ezúttal nem 12 kilótól kellett megszabadulnom

- olvasható a kép mellett.