Mivel több híresség fogyásáról is beszámoltunk az utóbbi időben, úgy döntöttük, összegyűjtünk 7 sztárt, aki azt is elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia pluszkilóitól. 

Király Linda

Az énekesnő több egészségügyi problémával küzd (pajzsmirigy-alulműködés, inzulinrezisztencia), melyek részben felelőssé tehetőek súlyfeleslegéért. Hiába alkalmazta a legszigorúbb diétákat, még akkor is hízott, ha kefiren kívül egész nap semmit sem evett. Végül műtéthez folyamodott: eltávolíttatta gyomrának 4/5-ét, így sikerült 3 hónap alatt 25 kilót ledobnia magáról. 

Tóth Vera

Tóth Vera még 2016-ban feküdt kés alá, hogy gyomorszűkítő műtétet hajtsanak végre rajta. A több tíz kilós fogyás után azonban ismét megműttette magát, hogy eltávolítsák a fogyás következtében megnyúlt bőrét. Az idén májusi mérlegállás szerint Tóth Vera 53 kilót dobott le, amit nemcsak a gyomorszűkítésnek köszönhet: rendszeresen látogatja az konditermet, edzéseiről pedig közösségi oldalán is gyakran posztol.

Gáspár Evelin

Gáspár Győző lánya nem hisz a csodaszerekben. 2018 szeptemberi Instagram-posztjában leírta, hogy a kitartás, a tudatos táplálkozás és a rendszeres edzés sikerének a titka. (Igaz, szerintünk tavaly szeptember óta néhány kilót azért visszaszedett). A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy a Survivorből ismert Alexandra edzéseinek is sokat köszönhet, aki keményen megizzasztja az konditeremben. Az edző tanácsára étkezései alapját a fehér húsok, a saláták és a rizs teszik ki, edzeni pedig heti 4-5 alkalommal jár.

Kunovics Katinka

Kunovics Katinka már többször megtapasztalta, mi is az a jojóeffektus. Az énekesnő már nem egyszer fogyott le úgy, hogy nem sokkal utána vissza is szedte a leadott kilókat.  Kunovics Katinka édesanyja halála után határozta el, hogy összeszedi magát, és végelegesen megszabadul a feleslegétől. Bár diétája részleteit (10 hónap alatt 60 kilót dobott le) nem árulta el, annyit azért már korábban elmondott, hogy picit már lazított a diétáján, de szerencsére nem szaladtak rá vissza a kilók. Az énekesnő hevesen cáfolta, hogy gyomorgyűrűje lenne. 

Erdélyi Mónika

Az egykori műsorvezető 15 kilótól szabadult meg, de nem vált az edzőtermek lelkes látogatójává. Ő inkább a Collagen Cocktail fehér eper levél kivonatot tartalmazó fogyókúrás készítményére esküszik. 

Melissa McCarthy

A lista vége felé közeledve ideje kipillantani néhány külföldi példára. Melissa McCarthy is jó pár számmal kisebbre cserélhette a ruháit az utóbbi években. Bár mint azt egy interjújában elárult, kocogni mindig is szeretett, ám a felesleges kilók leadása miatt nem változtatott drámaian az étrendjén, inkább egy Atrafen Elite nevű étvágycsökkentő szert kezdett el szedni, ami szemmel láthatóan bevált nála. 

Ariel Winter

Modern család sztárja napról napra soványabb, külseje változását pedig csak tovább fokozza, hogy haját először vörösre, majd most már inkább szőkés árnyalatúra festette. A színésznő elárulta, hogy szereti a tésztaételeket, a sajtot és a cukorkákat is, amiket nem is von meg magától, számára inkább az a fontos, hogy rendszeresen lejárjon az edzőterembe, ahol elsősorban nem kardiózik, hanem súlyokkal dolgozik. A különböző diétákban pedig nem hisz, mert nála még egyik sem vált be.