Minden idők egyik legkínosabb Insta-bakiját éppen most követte el Caitlyn Jenner, aki a születésnapos Kylie Jennert úgy köszöntötte fel, hogy másik lányáról, Kendallról posztolt egy képet. Az apuka mentségére legyen mondva, nagyon hasonlítanak egymásra a lányai.

Az élet sokkal egyszerűbb volt akkor, de most sokkal jobb. Boldog születésnapot a kisgyerekemnek, Kylie Jennernek

- írta Caitlyn Jenner Insta-oldalán, csakhogy a köszöntéshez tartozó képen nem Kylie, hanem Kendall Jenner volt látható az akkor még William Bruce Jennerként ismert Caitlyn Jenner társaságában.

Persze rövid időn belül rájött, hogy rossz képet töltött fel, és letörölte a tartalmat, de szerencsére így is meg tudjuk mutatni, hogyan nézett ki a bejegyzés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#CaitlynJenner wishes #KylieJenner a Happy Birthday

Baller Alert (@balleralert) által megosztott bejegyzés,

A figyelmetlen apuka ezután gyorsan kitett két másik képet, amin nemcsak Kylie és ő, de Kendall (sőt még a gyerekek édesanyja) is rajta van. A képek kísérőszövege is egyszerűbb lett, itt már csak simán boldog születésnapot kíván a celebapuka lányának, semmilyen bölcselkedéssel nem próbálkozik. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday @kyliejenner

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

Caitlyn Jenner képei alatti hozzászólásokból kiderül, hogy követői figyelmét nem kerülte el, hogy alig néhány perccel korábban még rossz lányáról töltött fel képet, és gratulálnak neki, hogy most már a valóban szülinapos Kylie Jenner is ott van a fotókon. Egy másik követője pedig annak örvend, hogy Caitlyn Jenner ezúttal biztosra ment, és olyan képet választott, amin mindkét lánya rajta van.