Bella Thorne egy 21 éves, amerikai színész-énekesnő, aki elsősorban a Disney saját csatornájának egy sorozatával lett híres még tizenéves korában, illetve azóta rendszeresen szerepelnek a sajtóban magánéletének és testének különböző részletei. A New York Post írja, hogy a fiatal sztár elkészült élete első kisfilmjével, amit ő maga rendezett, és igen, debütáló rendezéséhez Bella Thorne a pornó műfaját választotta.

A Youtube-on meg lehet nézni egy videót, amiben hosszasan, de kevésbé érdekesen beszél a projektről, viszont vannak benne részletek is a Her & Him című alkotásból, így például kiderül, hogy ki alakítja két főszerepet. Bár azon se lepődtünk volna meg végülis olyan nagyon, de maga Thorne nem szerepel a filmben, csak rendezőként működött közre.

Alább látható egy kocka a filmből, ami a két főszereplőt mutatja, akik az eddig elérhető előzetesben a csókolózásnál sokkal többet nem csinálnak. Magában a rövidfilmben ennél jóval több lesz: a szexen kívül erőszakos jeleneteket is sejtet az előzetes, sőt, Thorne ki is emeli, hogy az egyik fő téma a dominancia. A teljes filmet szeptemberben mutatják majd be egy németországi filmfesztiválon, azt követően pedig a Pornhub.com-on lesz elérhető fizetős tartalomként.

A borítóképként használt fotót Thorne az Instagramon osztotta meg, itt.