Augusztus 26-án indul a TV2-n az Ázsia Expressz 2, és a műsort most két cikk is promózza. Amióta a forgatás megvolt, a szereplők közül a leginkább Demcsák Zsuzsa áll a figyelem középpontjában, ő most a Ripostnak adott interjút, amiből az derül ki, hogy a verseny alatt egyszer égési sérülést szenvedett, egyszer pedig a lábujját kellett volna megműteni, de a műsorvezető ezt nem engedte, mert akkor fel kellett volna adniuk a játékot.

Az Ázsia Expresszben párosok vetélkednek egymás ellen, és Demcsák Zsuzsa párja barátnője-kolléganője volt, Kandász Andrea. Ővele a Blikknél lehet elolvasni egy interjút, de persze az egészből az a legérdekesebb, hogy mit mond a riporternő Demcsák Zsuzsáról. Idézzük az idevágó mondatokat:

Persze, tudtam, hogy Zsuzsi csipkelődő, de ezt korábban soha nem vettem fel, igaz, nem is voltunk ilyen kiélezett helyzetben. [...] Bár amit mondott, abban sokszor igaza volt, csak a stílust nem bírtam.

Íme pár, az Ázsia Expressz 2-től és Demcsák Zsuzsától független hír még a mai napra:

  • Lesz új évada a Nyerő párosnak az RTL-en, amiben a Blikk szerint szerepel majd Istenes Bence és Csobot Adél.
  • Vasvári Vivien egy dögös háromszögbikinis fotóval nyereményjátékot hirdetett az Instagramon. Azt kell megtippelni, hogy a luxusfeleség és férje, Fecsó pontosan hány hónapja vannak együtt. A nyeremény: „aki eltalálja elsőre, pontosan hány hónapja vagyunk együtt Fecsóval, annak írok az utolsó posztjához valamit!
  • Palvin Barbara belenézett egy tükörbe, örülhetünk szintén az Instagramon.
  • Ugyanő a Blikknek is adott interjút tegnap este a Szigeten, ahol megtekintette a Foo Fighters zenekar hangversenyét, de korábban lagziban volt és pálinkázott is itthon szerelmével, Dylan Sprouse-zal.
  • És végül itt egy részlet a tegnap esti Fókuszból, amiben Ábrahám Edit, azaz a Barátok közt Berényi Claudiája arról beszél, milyen volt búcsút venni a napi szerepléstől, illetve hogy milyen volt az ötvenen túl új életet kezdeni.

Ezen kívül örüljünk a lehűlésnek vagy várjuk még vissza a nyarat, ki hogy érzi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kandász Andrea nem bírta Demcsák Zsuzsa stílusát Ázsiában

Demcsák Zsuzsa meg égési sérüléseket szenvedett, míg Berényi Claudia, azaz Ábrahám Edit arról beszélt, milyen volt az ötvenen túl újra talpra állni.

17 · Aug 14, 2019 09:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments