A műsorvezető férje a múlt héten érkezett Magyarországra, első estéjük pedig sajnos nem sikerült túl jól, hiszen Demcsák Zsuzsa rosszul lett, és mentőt kellett hívni hozzá. Azóta pedig az is hivatalos, hogy bevonták a jogosítványát. Új férjét azonban nem érdeklik felesége múltbéli hibái.

A napokban mondhatni új szintre lépett a kapcsolat, ugyanis a műsorvezető odahaza, a szüleinek is bemutatta Krishant, akik nagyon jól fogadták az indiai férfit. Mellettük pedig Demcsák Zsuzsa kisfia, Benedek is nagy szeretettel fordul édesanyja új férje felé, ugyanis lelkesen mesél arról, milyen jó fej.

Meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást... Pedig amikor Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közöltem, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem. És nem ő volt az egyetlen, aki ezt így gondolta

– árulta el a műsorvezető a Best Magazinnak.