Som-Balogh Edina a Hot! Magazinnak vallott arról, hogy kétéves kislányát, Lilit egy pedofil zaklatja. A színésznő gyakran tett ki képeket kislányáról és 6 éves fiáról a közösségi oldalára. Először csak itt kapott kommenteket a gyerekeit is ábrázoló fotók alá, most viszont már levelek is érkeztek hozzájuk, amiket Lilinek címeztek.

Elmondhatatlan érzés szülőként, édesanyaként azzal szembesülni, amikor valaki a gyermekemet fenyegeti. Eleinte a kommentekre figyeltünk fel, amik már önmagukban sokkolóak voltak, de akkor ijedtünk meg igazán, amikor ez a pszichopata leveleket kezdett el küldözgetni a lányomnak címezve

- mondta Som-Balogh Edina a Hotnak.

A színésznő és férje már megtették a szükséges óvintézkedéseket, mivel korábban már volt kapcsolata nyomozókkal, tudta, kihez kell fordulnia. Párjával megfogadták, többé nem posztolnak képet gyerekeikről a közösségi felületekre. 

Som-Balogh Edina egyik korábbi  Instagram-képénél leírta, hogy tudja, hogy sok képet posztol gyerekeiről, de nehéz visszafognia magát.

A legédesebb gyönyörűség! Próbálok egyre kevesebb képet kitenni róluk, de olyan nehéz megállni, annyira büszke vagyok rájuk és minden nap hálát adok értük

- olvasható az egyik lilis kép mellett.