Az énekesnő látványosan sokat fogyott az utóbbi időben. Ez azonban nem amiatt van, mert szomorkodik, hiszen nemrégiben be is számoltunk arról, hogy egy sebészeti eljárásnak köszönhető az eredményt. Linda pedig azóta sem állt le. Három hónap alatt 25 kilót dobott le magáról, és azóta is kitartóan látogatja az edzőtermet, akár heti 6 alkalommal is.

Király Linda a HOT! magazinnak adott interjút, amelyben elmesélte, hogy 16 éves kora óta volt mellette valaki, így egy új helyzetben találta magát, amikor 9 év után szakított párjával. A döntés azonban úgy tűnik, hogy helyes volt, ugyanis az énekesnő remekül érzi magát a bőrében. Egy zöldövezeti lakásba költözött, ahol csend és nyugalom veszi körül, ez pedig remek lehetőség arra, hogy meditáljon és feltöltődjön.

Azt mondta az orvosom, hogy a műtét után még egy év kell, hogy minden helyreálljon. 36 évesen abban a korban vagyok, amikor a nők gyermeket vállalnak. A gyerekvállaláshoz szükségem van egyegészséges testre. Ezért is volt fontos időben megcsinálni a műtétet, mert én is szeretnék anyuka lenni

– mondta Király Linda a lapnak.