Mondhatni, hogy áll a bál mostanában Miley Cyrus körül. Két hete még attól zengett a sajtó, hogy zátonyra futott a házassága Liam Hemsworthel, a szakításról pedig a The Hills színésznője, Kaitlynn Carter igyekezett elterelni a figyelmét, akivel nyilvánosan smacizgatott.

Ezután Hemsworth szomorú búcsúját olvashattuk az énekesnőtől, majd az derült ki, hogy a színész életvitele vezetett a szakításhoz, amit Miley egy dalban meg is énekelt a múlt héten.

Aki eddig azt hitte, hogy Kaitlynn Carter és az énekesnő csak egyszeri alkalommal érezték jól magukat puszilkodás közben, az tévedett. A Page Six információi szerint valószínű, hogy a két lány egy párt alkot, ugyanis ezúttal egy Hollywood-i szórakozóhelyen estek egymásnak, és ott csókolták, illetve taperolták egymást, ahol csak érték a másikat.

Mindenhol smároltak és fogdosták egymást. A mosdóban, a bárpultnál, a padló közepén. Tulajdonképpen szexeltek. Nem is kérdés, hogy együtt vannak

– mondta egy forrás a Page Sixnek, aki maga is jelen volt a szóban forgó buliban.

A The Sun mindeközben arról is beszámolt, hogy Liam Hemsworth teljesen maga alatt van volt felesége viselkedése miatt, és belefáradt már abba, hogy Miley újra és újra megalázza, mióta szétmentek.

Érdekes visszavágás ez az énekesnő részéről, aki még nemrégen arról énekelt, hogy ő bizony a házát akarja a hegy tetején, nem whiskey-t és tablettákat.