Justin Bieber és Hailey Baldwin tavaly év vége felé kelt egybe egy titkos szertartáson, amelyről voltaképpen csak amiatt értesültek a rajongók, mert a modell Hailey Bieber néven jelent meg az Instagramon, illetve az énekes is posztolt egy közös fotót, amely mellé azt írta:

a feleségem nagyon menő!

Év elején írtunk arról, hogy Los Angelesben tartják majd a lakodalmat, a jelek szerint azonban változott a terv. A TMZ információ szerint a pár három lagzihelyszínt is kijelölt már, de végül egyik mellett sem tartottak ki.

Most azonban már hivatalos a helyszín és a dátum is, ugyanis napvilágot láttak a Bieber-esküvő meghívói, amelyek képregény stílusban készültek el.

A meghívó szerint a lagzi szeptember 30-án, Dél-Karolinában tartatik, a TMZ pedig arról is beszámolt, hogy egy forrás szerint Mindy Weiss szervezi a lakodalmat. Elsőre talán nem mond sokat Önnek ez a név, pedig Weiss olyan hírességek partijaiért felelt korábban, mint Katy Perry vagy Heidi Klum, de rendezett már bulit Kardashianéknak is.

A pár egyébként Palmetto Bluffban mondja majd ki másodszor is a nagy igent, egy vadregényes vízparti területen, a May folyó partján, amely mellesleg turisták egyik kedvenc helye Észak-Karolinában.