Annyira lekötött minket a napokban, hogy mi a helyzet Schobert Lara Instagramjával,hogy eddig még azt se írtuk meg, hogy Rubint Réka benne lesz a Konyhafőnök VIP következő évadában. Eközben a Blikk már részletesen interjúvolja az edzőnőt a felkészülés részleteiről. A beszélgetés lényege egyrészt, hogy Rubint Réka hosszasan sorolja, mennyi mindent ért el ebben az életben, szóval tényleg nem nagyon maradt már számára más meghódítatlan csúcs, csak a győzelem a főzős vetélkedőben.

Másrészt Rubint Réka hozzáteszi, hogy bár a családjának mindig maga főz, szeret is főzni, szóval egyáltalán nem idegen számára a téma, de azért egy profi szakács segítségét is igénybe veszi a felkészüléshez:

Egy kiváló szakáccsal séffel, Hampuk Zsolttal készülök fel, elemezzük a korábbi évadokat, szakkifejezéseket, eljárásokat tanulunk, szóval tényleg mindent megteszek azért, hogy jó legyek. Zsolt, a Norbi Update termékfejlesztési igazgatója az angol királynőnek volt a séfje, a férjem hívta a céghez.

Ezek után nagyon reméljük, hogy az idei évad is megajándékoz majd bennünket egy-két olyan emlékezetes jelenettel, mint amikor az előző szezonban Soma lekent egy pofont Nádai Anikónak. Ez már a negyedik szériája lesz a Konyhafőnök VIP-nak, a műsorvezető továbbra is Fördős Zé lesz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka a Norbi Update-et igazgató szakáccsal készül a Konyhafőnök VIP-re

Az edzőnő szokott és szeret is főzni, de most segítséget vesz igénybe, hogy ennyivel is jobban szerepeljen a tévés főzőversenyen.

169 · Aug 24, 2019 03:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments