Demcsak Zsuzsa 20 pp

Apósa vállalta a pap szerepét Demcsák Zsuzsa esküvőjén

2019.08.27. 10:19

Demcsák Zsuzsa tegnap reggel nosztalgiázott egy kicsit, ugyanis a Mokka vendége volt, a műsort pedig egykor még ő vezette. A beszélgetésre indiai származású férje, Krishan is elkísérte, ezúttal azonban nem akart szerepelni, és csupán a díszletek mögül hallgatta feleségét.

A műsorvezető mesélt a szintén tegnap debütáló Ázsia Expressz forgatásán szerzett élményeiről, illetve természetesen arról is, hogyan alakul a kapcsolata férjével. Demcsák többek között azt mondta, hogy kiegyensúlyozottságát Krishannak köszönheti, ugyanis átragadt rá az ő bölcsessége és nyugalma. Emellett pedig azt is elárulta, hogy apósa lesz az, aki összeadja majd őket Indiában.

Tökéletes minden, de tényleg

– mosolygott rá férjére, majd hozzátette:

Nem, ez nem olyan volt, mint amikor valaki elmegy Las Vegasba, és ott hirtelen összeházasodik valakivel. Mi Indiába megyünk vissza együtt, ahol az édesapja fog összeadni minket, mert ő pap. Találgatta már magazin, hogy milyen lesz a hindu esküvőnk, de ez nem olyan egyszerű. India földrész méretű, egymilliárd-háromszázmilliós ország, ahol minden tartományban más szokások vannak. Ha meglesz, akkor mindenkinek megmutatjuk, hogy milyen volt

– ígérte Demcsák Zsuzsa, bár a szóban forgó lagzira egyelőre még senki sem kapott meghívót.