Tegnap debütált az Ázsia Expressz második évadának első része. Gáspár Evelin már a forgatások elején szerzett egy kellemetlen élményt, ugyanis meggyűlt a baja egy helyi család nőtagjával.

A Ripost információi szerint a Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti alkotta páros attól tartott a legjobban, hogy nem lesz majd mit enniük, hol aludniuk és helyesen tisztálkodniuk. Az egyik este valóban ilyenek ígérkezett, Gáspár Győző öccse azonban nem volt hajlandó a szabad ég alatt lepihenni, ezért bekopogott egy helyi családhoz.

A ház ura szívélyesen be is tessékelte a párost az épületbe, mindeközben azonban leplezetlenül méregette Evelint, aki nem örült túlságosan a kéretlen pillantásoknak, hiszen csak arra vágyott, hogy végre lezuhanyozhasson és pihenhessen, mielőtt másnap folytatják a forgatást. Feltűnt azonban a férfi felesége is, aki egyértelműen jelezte, hogy nem örül a hívatlan vendégeknek.

Már nem is tudom pontosan, hogy a második vagy a harmadik este történt ez a balhé, mert Ázsiában összefolynak a napok, de ha jól emlékszem, én egy építkezésen akartam aludni a szabad ég alatt, de Zsolti ezt nem hagyta és felzörgetett egy családot. A férfi azonnal készségesen invitált minket befelé, de a feleségén látszott, hogy a háta közepére sem kíván minket, vagyis különösen engem. Persze én is észrevettem, hogy a házigazdának megakadt rajtam a szeme, és kellemetlenül is éreztem magam, de az éhség és a tisztálkodás iránti vágyam legyőzte bennem a fenntartásokat. Nos, lett is ebből egy komoly vita. Akkor szabadult el a pokol, amikor a stáb otthagyott minket. A feleség ugyanis kijelentette, hogy távoznunk kell, míg a fickó erősködött, hogy nekik a vallásuk is előírja, hogy segíteniük kell a rászorulókat, és ez egy remek alkalom erre. Volt ott minden, mintha csak otthon lettem volna

– mesélte Evelin, majd hozzátette, hogy a nő megtiltotta neki, hogy belépjen a fürdőszobába, mire az volt az első gondolata, hogy ha kell, egymaga nekivág az éjszakának. Ezt azonban sem Zsolti, sem a férj nem engedte, így végül fedél alatt pihenhettek meg.