Úgy fest, a nyári hajsza nincs túl jó hatással zenészeink egészségére. Korábban Keresztes Ildikóhoz kellett mentőt hívni, aztán Delhusa Gjon szenvedett balesetet, a múlt héten pedig Caramelt is műtötték.

Kis Grófo legutóbbi koncertje után lett rosszul. Az énekes bár hazatért előadása után, a család jobbnak látta, ha mentőt hívnak hozzá – írja a Blikk.

Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak

– mondta a lapnak, majd hozzátette:

Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba

A zenészt hat-hét órával a görcsök megszűnése után hazaengedték, azonban ezzel együtt óvatosságra is intették. Nem ritka ugyanis, hogy napi három fellépése is van, ezt a tempót pedig hosszútávon nehéz tartani, és könnyen rámehet az ember egészsége. Ebben pedig az sem segíti, hogy ideje nagy részét autóban tölti, így gyakran a rendszeres étkezésre sem jut ideje.

Kis Grófo arról is vallott, hogy ő az a fajta előadó, aki mindig izgul a fellépések előtt. Stresszel amiatt, hogy időben odaérjen a koncertre, hogy minden rendben lesz-e a hangtechnikával, hogy hányan jönnek majd el, és összességében hogyan sikerül majd a műsor.

Az a baj, hogy nem szeretek csalódást okozni a közönségemnek, arról szó se lehet, hogy lemondjak egy bulit, és nemet is nehezen mondok. Van, aki egy évre előre foglalt le, mert a fiának az a vágya, hogy találkozzon velem a születésnapján. Egy ilyen apukának mit mondhatnék?

– mondta az énekes, aki az eset óta igyekszik kerülni a stresszt, illetve családjának is ígéretet tett arra, hogy jobban ügyel az egészségére.