ROCKTÖRTÉNETI PILLANAT. Anna lányom a stúdióban! Erről többet most még nem árulhatunk el...

Ezt írja Kovács Ákos (művésznevén Ákos) a hivatalos Instagramján egy olyan poszt mellett, ami egy fotót tartalmaz, amin a lányával ketten állnak egy mikrofon előtt. Bár azt mondja, többet nem árulhat el, a képről eléggé úgy tűnik, mintha duettet énekelnének, a címkékből (#újablum) pedig az következik, hogy a végeredmény Ákos következő albumán lesz hallható. És ha már rocktörténelem, rögtön az ember eszébe jut a rocktörténelem egyik legnagyobb alakja, Ozzy Osbourne, aki szintén énekelt duettet a lányával, Kelly Osbourne-nal, itt a videó.

További hírek is vannak még, ezek:

  • Az van a Ripostban Böde Dániel futballistáról, hogy bár a sportolónak és feleségének idén áprilisban született meg harmadik gyermeke, Böde már kilépett a kapcsolatból, és új szerelme Bíró Blanka kézilabdakapus.
  • A Blikk úgy tudja, hogy Puzsér Róbert azért szerepelt kevesebbet mostanában, mert gerincsérve volt, illetve elhunyt egy hozzátartozója.
  • Szintén a Blikknél lehet olvasni arról, hogy Groovehouse Judy megint 21 évvel ezelőtt balesetére emlékezik. Az interjú egy véres fotót is tartalmaz, valamint többek között azt a mondatot, hogy „idővel elfelejtettem, milyen szép is volt az arcom, így már nem zaklat fel, ha látok egy régi fotót vagy képeket a balesetről”.
  • Valamint az volt a Fókuszban, hogy valaki szerelmes dalt írt Kelemen Annához, így az RTL összehozta a szerzőt a múzsával. Alább megtekinthető az erről készült videó.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Ákos a lányával veszi fel új albumát

Böde Dániel focista elhagyta a feleségét egy kézilabdakapusért, Kelemen Annához pedig írtak egy szerelmes dalt.

14 · Aug 28, 2019 10:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments