Király Linda egy előtte-utána képmontázst osztott meg magáról az Instagramon egy hosszú, magyar és angol nyelvű vallomással arról a betegségről, ami az évek során többek között testsúlya megnövekedéséhez vezetett és rengeteg egyéb problémát okozott. A fenti borítóképet 2014-ben készítettük az énekesnőről, aki a tüneteit így írja le, amiket, mint később kiderült, az agyalapi mirigyében növekvő ciszta okozott:

Az egészségügyi gondjaim egy agyalapi adenomával kezdődtek, és a tünetek a pajzsmirigy-alulműködéstől, inzulin-rezisztenciától, hízástól, teljes hormonfelborulástól, alvásgondoktól, depressziótól, hajhullástól egészen a vizesedésig terjedtek, ami annyira súlyos volt, hogy fájdalmas volt lábra állnom sokszor. Úgy éreztem, hogy bármerre is fordulok, mindenhol valami akadály van, és nem értettem, hogy miért tartja fel az életemet mindig valami. De most végre úgy érzem, én vagyok kontrollban a testem és az életem fölött.

A poszt azonban igazából arról szól, hogyan dolgozta-dolgozza fel a betegsége által okozott nehézségeket, és amint a két kép mutatja, idén januárhoz képest látványos a különbség. Király Linda igazából ezzel kezdi a beszámolót, de időrendi sorrendben ez a második lépés:

Ideje hátrahagyni a múltat és a sok fájdalmat, szenvedést. Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem, és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörtönözve éreztem magam a testemben és már majdnem feladtam. Szégyelltem magam, mert nem tudtam kontrollálni, hogy mi történik velem, és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani. Még mindig dolgozom ezen, de most már kezdem megszeretni és értékelni magam, és azt az utat, ami ide vezetett. Büszke vagyok magamra és minden elém helyezett akadályra, amibe beleütköztem, minden kudarcra, minden nehéz döntésre, amit meg kellett hoznom. Hiszem azt, hogy okkal történik minden, és most erősebb vagyok, mint gondoltam volna korábban.

Király Linda azzal fejezi be, hogy megköszöni mindenkinek a segítséget, aki mellette állt az elmúlt években.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Király Linda: „az elmúlt pár évben tükörbe néztem, és nem ismertem magamra”

Az énekesnő sorolja a tüneteit: pajzsmirigy-alulműködés, hízás, hajhullás, depresszió, alvásgondok, vizesedés. De végre sikerült továbblépnie.

16 · Aug 28, 2019 03:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments