Pintér Tibor 22 évvel fiatalabb szerelme besokallt, ezért ultimátumot adott a színésznek: vagy elmennek vakációzni, vagy vége a kapcsolatuknak. Pintér Tibor a szicíliai nyaralást választotta. 

Soha nem volt még olyan zsúfolt éve Pintér Tibornak, mint az idei, ezért nem tudott elég időt fordítani szerelmére, Ilyés Jeniferre. A nőnek ez olyannyira rosszul esett hogy válaszút elé állította a színészt: vagy elmennek nyaralni egy hétre, ahol végre csak egymással foglalkoznak, vagy véget ér a kapcsolatuk.

Pintér Tibor a Blikknek nyilatkozott arról, hogy egy mennyi teendője volt 2019-ben, egy lovas színház igazgatójaként pedig még stresszesebb és fáradtságosabb egy vidéki turné, ráadásul szerelme Ilyés Jenifer is a színházban dolgozik, akivel az utóbbi időben sajnos sokkal többször viselkedett főnökeként, mint szerelmeként. 

Soha nem volt még ilyen sűrű évünk, rengeteg fellépéssel országszerte és a határon túl. Ez rengeteg utazással jár, amely lovakkal még stresszesebb és kimerítőbb. Ez bizony mindenre rányomja a bélyegét. Igaz, szerelmem, Jeni a lovas színház része is, de be kell vallanom, az utóbbi időben többet voltam a főnöke, mint a kedvese

- mondta Pintér Tibor a Blikknek. 

Ezt a helyzetet elégelte meg Ilyés Jenifer, aki világos kijelentette, milyen feltételek mellett hajlandó tovább folytatni a kapcsolatot. 

Jeni ultimátumot adott. Kijelentette, ha nem találunk néhány napot, de inkább egy hetet arra, hogy kettesben legyünk, mint egy igazi szerelmespár, akkor nem látja számunkra a közös jövőt. Megértem, hiszen ő elsősorban a szerelmem és nem a beosztottam, így a magánéletben szeretne többet kapni belőlem, ezt pedig az utóbbi hónapokban nem tudtam megadni neki

- nyilatkozta a színész, aki végül egy szicíliai nyaralást vállalt be, hogy megmentse kapcsolatát.