Az elmúlt hét két legfontosabb celebeseménye az MTV Video Music Awards és a Velencei Filmfesztivál volt. Ezek közül ebben a heti trendben az utóbbival fogunk foglalkozni, egyrészt mert az még mindig tart, másrészt mert annak magyar vonatkozása is van annyiban, hogy megjelent a megnyitóünnepség vörösszőnyegén Palvin Barbara is. Úgyhogy itt egy újabb ragyogó alkalom, hogy összehasonlítsuk őt a legnagyobb nemzetközi és a legfigyelemreméltóbb helyi sztárokkal. Az utóbbiból igazából csak egyet tartalmaz ez a cikk, de ő aztán nagyon ott van.

Palvin Barbara

Persze rögtön megírtuk, ahogy megérkeztek a képek: Palvin Barbara idén is ott volt a velencei filmfesztiválon. Ezúttal egy csupafekete, klasszikus vonalú ruhában volt, az egész külseje arra volt kihegyezve, hogy bemutassa természetes szépségét – és azon kívül ne mondjon túlságosan sokat önmagáról. Klikkeljen a képre, mindenkiről több fotónk van!

Liv Tyler

Azért Liv Tylerrel folytatjuk, mert a 42 éves énekesnő elég hasonlóan volt felöltözve, mint Palvin Barbara: ő is egy fekete ruhát választott. Tyler azonban mégiscsak rockercsaládból származik, szóval egy kis trükk azért volt az ő estélyijének a fazonjában, persze az már önre van bízva, hogy javít-e egy ilyen hátul lelógó uszály és különleges ruhaujj az összképen, vagy a kevesebb több, mint Palvin Barbaránál.

Scarlett Johansson

Térjünk át a feketéről a vörösre: Scarlett Johansson ugyanis ezt a színt viselte. Ez megint egy tipikus, klasszikus fazon, ha Johansson testére ráraknánk Palvin Barbara fejét, csak vörös hajjal, egy élő Jessica Rabbitet kapnánk. Johansson viszont visz egy kis csavart-egyéniséget a dologba. Egyrészt úgy van megcsinálva a haja, mintha épp most csobbant volna bele a tengerbe, és csak úgy, vizesen kijött volna, másrészt ebből a ruhából elég sok kilátszik a háttetoválásából, amit teljes egészében itt tekinthet meg.

Kristen Stewart

Kristen Stewart egy lenyűgöző jelenség annyiból, hogy folyton az süt belőle, mintha a háta közepére se hiányozna ez a nagy felhajtás meg öltözködés, csak felveszi, amit ad neki a Chanel és nem érdekli semmi. Ritkán mosolyog és ritkán dögös, de azért filmkarrierjét rendületlenül folytatja, és ha ez azzal jár, hogy néha el kell mennie ilyen eseményekre, hát akkor ő elmegy. Nehéz túllépni ezen az orbitális lenövésen, de alatta egy teljesen decens délutáni szettet visel Stewart a szokásos nyakláncaival és baromi menő cipőkkel – ez nem egy vörösszőnyeges esemény volt, csak egy fotózás-sajtórendezvény a fesztivál részeként.

Candice Swanepoel

Hopp, íme Palvin Barbara egy kolléganője, biztos gyakran összefutnak a gyárban! Candice Swanepoel ugyanis szintén a Victoria's Secret fehérneműcég rendszeres modellje, azaz angyala, és a 30 éves, Dél-Afrikában született manöken ezen az eseményen kis híján meg is mutatta, leghíresebb munkáltatójának termékét viseli-e. Estélyi helyett ugyanis Swanepoel mindössze egy férfiinget vett fel, amit egy nagy övvel fogott össze és egy fekete tűsarkúval, valamint egy látványos aranylánccal egészített ki, de a lábai szinte combtőig csupaszok. Ha Scarlett Johansson úgy néz ki, mint aki most jött ki a tengerből, akkor Candice Swanepoel miért ne nézhetne úgy ki, mint aki most jött ki a hálószobából?

Francesca Giuliano

Ki tetszett a legjobban?

Na és ígértem helyi hírességet a bevezetőben, hát íme Francesca Giuliano, egy olasz plus size (vagy az általa választott szóval élve curvy, azaz kb. telt) modell, illetve tévés személyiség. Azt mondja instagramos bemutatkozásában, hogy az '50-es évek stílusát szereti feleleveníteni, de élek a gyanúperrel, hogy az '50-es években ilyen dekoltázsért kb. letartóztatták volna. Ettől függetlenül a látványos jelzőt minimum megérdemli – deréktól lefelé kicsit menyasszonyos ez a törtfehér ruha, de remekül passzol hozzá a hajba tűzött dísz, már ha önnek sikerül a dekoltázson kívül máshova is irányítania a tekintetét ezeken a fotókon.

Végignézte a képeket? Akkor kíváncsiak lennénk a véleményére! Kérjük, klikkeljen a szavazódobozban a kedvence neve mellé!