A tragikus baleset után L.L. Junior szeretné, ha idősebb fia, Lacika nem az édesanyjával, Csillával, hanem vele élne tovább. A rapper ügyvédje a Blikknek elmondta, úgy látják, attól függetlenül, hogy az édesanyának van-e büntetőjogi felelőssége a történtekben, mentálisan sincs abban az állapotban, hogy ellássa Lacikát.

Junior még vasárnap este közzé tett egy posztot, amiben leírta, hogy  kisfia eltávozott, de nagyobbik fiának, Lacikának (6) szüksége van az édesapjára.

A gyermekek eddig az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Másfél hónapja azonban ügyfelem és Csilla úgy döntöttek, szeretnék hivatalossá tenni a helyzetet. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna. (…) A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük

– árulta el a Blikknek L.L. Junior jogi képviselője, dr. Mester Csaba.