Facebook-oldalán tett közzé egy hosszú üzenetet a rapper egykori párja, Csilla. A levélben az édesanya a fia elvesztése miatti fájdalmáról írt hosszasan, valamint komoly dolgokkal vádolta meg Juniort. Szerinte exe sohasem volt jó apa, többször cserben hagyta a családot, valamint nincs joga számon kérni őt, illetve elvenni tőle másik közös gyermeküket, Lacikát. 

A levél első felében számon kéri a zenészt, hogy miért nem hagyja őt nyugodtan gyászolni, majd kitér arra is, hogy 4 évig nem volt gyermekei mellett Junior. Az üzenetben továbbá keményen nekimegy azért, mert másik közös gyermeküket, Lacit el akarja tőle venni. 

Ahogy arról a nő ügyvédje a Blikknek nyilatkozott, perre mennek Laci felügyeleti jogáért. 

A levél végén esküt tesz arra, hogy nem hagyja el másik fiát, és mindent megtesz ennek eléréséért. Majd kifejti, hogy a továbbiakban sem szeretne nyilatkozni, próbálja feldolgozni a feldolgozhatatlant, ezért mindenkitől megértést kér. 

Frissítés: L.L. Junior szintén Facebookon keresztül szólalt meg egy élő videóban, amit azóta törölt.

A felvételen kérdéseket intézet volt párjához a baleset körülményeit illetően, majd kifejtette, hogy fel akar hagyni a közösségi oldalakon folytatott üzengetéssel.